Proper Concert

Carlos Segarra - (Los Rebeldes)

Port de Pollença 10 de Juliol
Carlos Segarra (Barcelona, 6 d’agost de 1961) És el líder de la banda rockabilly Los Rebeldes, que forma al costat d’amics com Aurelio Morata, Dani Nel·lo i Moisés Sorolla entre d’altres. També té una banda anomenada Carlos Segarra Rock n ‘Roll Club. Està considerat com un dels més emblemàtics i pioners de el moviment rockabilly espanyol.

El 1981 la formació enregistra el seu primer disc: Cerveza, chicas y… rockabilly, on apareixen cançons com «El rock del hombre lobo» i «Rocker».

Posteriorment enregistren el single «Carolina/Demasiado whisky» (1982), on també hi participa en Jordi Simó, guitarrista de la banda durant els anys 1981-1982.

El 1985 entra a formar part del grup el saxofonista Dani Nel·lo, qui romandria amb la banda fins al 1997.

L’any següent surt a la venda el disc Rebeldes con causa, on apareixen temes com «Quiero ser una estrella», «Noche de acción», «No me gusta trabajar» i «Mescalina», aquest darrer un dels seus més populars.

Dos anys més tard enregistren Más allá del bien y del mal, que suposa el salt al gran públic, amb un tema que es converteix en èxit de l’estiu i un clàssic: «Mediterráneo». Durant tot aquests temps, les seues aparicions en ràdio i televisió són constants. També destaca una balada que acabarà convertint-se en una de les més conegudes del final del segle XX a l’estat espanyol: «Bajo la luz de la luna».